BA
M
-17%

ASHWA SLEEP

25.00 KM

  • Ashwa Sleep je dodatak prehrani koji će vam pomoći da stanete u kraj nesanici.
  • Koristi se za lakše usnivanje i pomaže održati kvalitetniji san.
  • Temelji se na ašvagandi u kombinaciji sa Melatoninom, hormonom koji se prirodno proizvodi u hipofizi i odgovoran je da reguliše ritam spavanja.
  • Ashwa Sleep sadrži i dodatak GABA koja je neurotransmiter koji pomaže u regulaciji anksioznosti i stresa, te se sve ćešće koristi i prilikom rješavanja problema nesnanice.
Kategorija: Oznake: , ,

Kvalitetan san neophodan je kako bi ljudski organizam normalno funkcionirao.

Adekvatna naspavanost doprinosi boljem radu srca i mozga, povećava pokretljivost tijela, koncentraciju uma, ubrzava reflekse i održava energiju tokom dana.

Neispavanost se povezuje sa mnogim zdravstvenim smetnjama kao što su: depresija, anksioznost, manjak mentalnih sposobnosti, nervoza, smanjen apetit, preskakanje rada srca i sl.

Pored navedenog, manjak sna uzrokuje direktnu štetu i slabi imunitet.

Ovaj proizvod može se koristiti pilikom lakšeg prilagođavanja čestim promjenama vremenskih zona.

Način upotrebe: Uzimati (1 do 2) kapsule 30 min prije spavanja ili po preporuci vašeg ljekara ili farmaceuta. Dnevnu dozu po potrebi moguće je postepeno povećavati. Ne koristiti tokom trudnoće ili dojenja.

Podaci o proizvodu:

Veličina serviranja: 1 kapsula

Ašvaganda (ekstrakt korijena) (300 mg)
- Vitanolidi (15 mg)
Gaba (300 mg)
Melatonin (0.5 mg)

Mikrokristalna celuloza (20 mg)

Ostali sastojci: sredstvo za punjenje (MCC), kapsula od goveđeg želatina. U slučaju osjetljivosti ili alergičnosti na bilo koji od navedenih sastojaka ne preporučujemo upotrebu ovog proizvoda.