BA
M

Maca, biljka koja potiče s visokih platoa Anda u Peruu, postala je poznata širom sveta kao “peruansko čudo” zbog svojih izuzetnih zdravstvenih benefita. Ova biljka, slična rotkvici, ima dugu istoriju korišćenja u tradicionalnoj medicini Perua i danas privlači pažnju zbog svoje sposobnosti da podržava opšte zdravlje i vitalnost.

Historija i kultura

Maca nije samo biljka, već i dio bogate peruanske tradicije. Generacije su je koristile za očuvanje zdravlja, a danas je postala globalno priznat dijetetski proizvod.

Bogatstvo nutrijenata

Maca je pravo skladište hranljivih sastojaka, uključujući proteine, vlakna, esencijalne amino kiseline, vitamine B1, B2, B12, C, E, kao i mnoge minerale. Saznajte kako ova kombinacija čini Macu idealnim dodatkom vašoj ishrani.

Regulacija hormona

Jedan od ključnih benefiti mace je njena sposobnost regulacije hormona. Maca može pomoći u održavanju hormonalne ravnoteže kod oba pola, ublažavajući simptome menopauze kod žena i podržavajući reproduktivno zdravlje kod muškaraca.

Povećanje energije

Osjećate li se često umorno? Maca može biti odgovor. Ova biljka pomaže u povećanju energije i smanjenju hroničnog umora, čineći vas spremnima za svakodnevne izazove.

Afrodizijak

Maca nije samo za energiju, već i za ljubavni život. Sa svojim afrodizijakalnim svojstvima, ova biljka može poboljšati libido, potenciju i doprinijeti zdravom seksualnom životu.

Upotreba

Saznajte kako Maca nalazi svoje mesto u modernom društvu, uključujući dodatke poput Ashwa Testo koji kombinuje moćnu Macu s drugim sastojcima za poboljšanje reproduktivnog zdravlja kod muškaraca.

Maca i ašvaganda

Srednja životna dob donosi izazove, a jedan od njih je i prirodni pad proizvodnje testosterona kod muškaraca. Srećom, tu je Ašvaganda, drevna biljka poznata po svojim adaptogenim svojstvima koja se tradicionalno koristi za regulaciju hormona.

Kako bi vam pomogla u očuvanju ili povećanju prirodne proizvodnje testosterona, tu je formulacija Ashwa Testo. Ova moćna mešavina uključuje Ašvagandu, koja je osnovna komponenta, ali i druge djelotvorne sastojke poput Tribulus Terrestris i Mace. Njihova sinergija osigurava da se prirodni proces proizvodnje testosterona održava na maksimalnim razinama.

KUPITE ODMAH

Ključni sastojci Ashwa Testo:

  1. Ašvaganda (Ekstrakt korijena) (300 mg): Poznata po svojim adaptogenim svojstvima, Ašvaganda pomaže u regulaciji hormonskog balansa, smanjenju stresa i podržava opštu dobrobit.
  2. Tribulus Terrestris (250 mg) sa Saponinima (90%): Ova biljka je poznata po podršci reproduktivnom zdravlju, povećanju libida i potencije.
  3. Maca (150 mg): Snažan afrodizijak koji doprinosi hormonalnoj ravnoteži, energiji i potenciji.
  4. Vitanolidi (15 mg): Ključni sastojak Ašvagande koji doprinosi njenim adaptogenim i regenerativnim svojstvima.

Preporučena doza je uzimanje (2) kapsule dnevno uz obrok ili prema preporuci vašeg ljekara ili farmaceuta. Dnevnu dozu po potrebi možete postepeno povećavati kako biste postigli optimalne rezultate.

Važno je napomenuti da, u slučaju osjetljivosti ili alergičnosti na bilo koji od navedenih sastojaka, nije preporučljivo koristiti ovaj proizvod.

Ashwa Testo je sveobuhvatno rješenje koje ne samo da podržava muško zdravlje, već i naglašava važnost prirodnih sastojaka u očuvanju hormonalne ravnoteže i vitalnosti tokom godina. Otkrijte snagu prirode s Ashwa Testo i koračajte ka očuvanju muškog zdravlja na prirodan i efikasan način.

Maca, ova čudesna biljka, može biti ključ ka održavanju vitalnosti, hormonske ravnoteže i opšte dobrobiti. Isprobajte je i otkrijte kako vam može pomoći u postizanju optimalnog zdravlja.