BA
M
-14%

Family Pack 2

64.50 KM

  • Ovaj porodični paket AshwaLife proizvoda je namjenjen za jačanje imuniteta, poboljšanje cjelokupnog zdravlja te za očuvanje kvalitetnog i zdravog sna.
  • Uz Ashwa Sleep, Ashwa Women i Ashwagandha ćete uspjeti poboljšati funkcioniranje svog tijela i vratiti stanje svog uma u zdravu ravnotežu.
  • Poboljšajte vrijeme usnivanja, osigurajte sebi i svojoj porodici kvalitetan odmor, bolji i jači imunitet te uz dodatak vitamina D3, B vitamina, folne kiseline i crvene djeteline očistite svoje tijelo od toksina.
ASHWAGANDHA ima opuštajuće dejstvo na tijelo i organizam i pomaže kod jačanja libida i odličan je dodatak prehrani namjenjen osobama koje žele poboljšati svoje opšte zdravstveno stanje, ojačatiti imunitet, unaprijediti san i smanjiti stres. Ashwa Women je proizvod za žene na bazi ašvagande sa dodatkom D3 i skupine B vitaminafolne kiseline, te crvene djeteline (trifolium pratense flower) koja ima dugu tradiciju korištenja kao čistač krvi i limfnog sustava. Ashwa Sleep je dodatak prehrani koji će vam pomoći da stanete u kraj nesanici i koristi se za lakše usnivanje i pomaže održati kvalitetniji san. Uz ova tri proizvoda ćete uspjeti vratiti ravnotežu svom tijelu u potpunosti.