BA
M
-18%

Family Pack Full

Original price was: 160.00 KM.Current price is: 131.20 KM.

  • Kako biste sebi i svojoj porodici osigurali izvor vitamina, minerala te mnogih drugih korisnih sastava koji će pospješiti zdravlje i sačuvati imunitet, Family Pack Full je siguran korak ka tome.
  • U velikom porodičnom pakovanju nalazi se sve ono što je potrebno tijelu kako bi se revitaliziralo, te kako bi održalo kvalitetno i normalno funkcioniranje tokom dana i noći.
  • Osim što će ojačati tijelo i poboljšati funkcioniranje organizma, također će umanjiti stres, spriječiti nesanicu i regulisati rad hormona.
  • Family Pack Full za sve što je jednoj porodici potrebno pri očuvanju zdravlja.

ASHWAGANDHA je dodatak prehrani koji se upotrebljava u svrhu poboljšanja opšteg zdravstvenog stanja i jačanje imuniteta, ima opuštajuće dejstvo na tijelo i organizam i pomaže kod jačanja libida.

Ashwa Stress u kombinaciji sa valerijanom i djelotvornim vitaminima B skupine može efikasno pomoći u ublažavanju i rješavanju simptoma stresa.

Ashwa immune pridonosi boljem zdravlju i pomaže normaliziranju cjelokupnog rada u organizmu.

Ashwa Women namjenjen je ženama u vidu jačanja imuniteta, ublažavanja nelagodnih menstrualnih tegoba i za jačanje opšteg zdravlja maternice.

Ashwa Testo kao dodatak ishrani može imati jake učinke kada je u pitanju reproduktivno zdravlje, odnosno kada se radi o povećanju nivoa testosterona, prirodnog hormona kod muškaraca.

Ashwa Sleep sadrži dodatak GABA koja je neurotransmiter koji pomaže u regulaciji anksioznosti i stresa, te se sve ćešće koristi i prilikom rješavanja problema nesnanice.

Family Pack Full - za jačanje i održavanje zdravlja tijela u potpunosti.