BA
M

Menstrualni period je prirodni proces koji žene doživljavaju svakog mjeseca, ali za mnoge žene, to može biti vrlo bolno iskustvo. Od grčeva i napetosti do umora i promjena raspoloženja, menstrualni period i menstrualni problemi mogu uzrokovati mnoge neugodnosti. Srećom, postoje neki načini koji mogu ublažiti bolne menstrualne simptome.

Vježbanje

Iako vježbanje može biti posljednja stvar koju želite učiniti kada imate bolne menstruacije, lagana tjelesna aktivnost može pomoći u smanjenju bolova. Vježbanje može osloboditi endorfine, koji su prirodni analgetici i pomoći vam u opuštanju.

Topla kupka

Topla kupka može biti vrlo učinkovita u ublažavanju menstrualnih bolova. Topla voda može pomoći u opuštanju mišića, smanjenju grčeva i smanjenju napetosti. Također možete dodati nekoliko kapi eteričnih ulja, poput lavande ili kamilice, koji mogu pomoći u smanjenju stresa.

mentrualni period

Prehrana

Ishrana može imati veliki uticaj na menstrualne simptome. Konzumiranje hrane bogate vlaknima, poput voća, povrća i cjelovitih žitarica, može pomoći u smanjenju bolova. Također možete pokušati izbjegavati hranu koja je bogata solima i šećerima, što može pogoršati bolne simptome.

Toplina

Korištenje termofora ili bočice s toplom vodom može pomoći u smanjenju menstrualnih bolova. Toplina može pomoći u opuštanju mišića i smanjenju napetosti. Također možete pokušati primijeniti toplinu na trbuh ili donji dio leđa kako biste smanjili bolove.

mentrualni period

Općenito zdrav životni stil

Redovito vježbanje, dovoljno sna, smanjenje stresa i izbjegavanje alkohola i pušenja mogu pomoći u smanjenju menstrualnih bolova. Uz to, redoviti ginekološki pregledi mogu pomoći u otkrivanju eventualnih zdravstvenih problema. Menstrualni period može biti vrlo bolan, ali postoje načini kako se s njime lakše nositi.

Kako Ashwa Woman može ublažiti menstrualne bolove?

Ashwa Woman je dodatak prehrani napravljen od prirodnih sastojaka koji su korisni za žensko zdravlje. Ovaj dodatak prehrani može pomoći u ublažavanju menstrualnih bolova na nekoliko načina.

Sadrži Ashwagandhu, biljku koja se tradicionalno koristi za uravnoteženje hormona kod žena. Ova biljka može pomoći u reguliranju razine estrogena i progesterona, što može smanjiti bolne simptome tijekom menstrualnog ciklusa.

Ashwa Women za jačanje imuniteta kod žene

Ashwa Women je proizvod posebno formulisan za žene, na bazi ašvagande sa dodatkom D3 i skupine B vitamina, folne kiseline , te crvene djeteline (trifolium pratense flower) koja ima dugu tradiciju korištenja kao čistač krvi i limfnog sistema. 

Ovaj prirodni suplement pomoći će u smanjenju upale, regulisanju hormona, smanjenju stresa i anksioznosti, poboljšanju raspoloženja te smanjenju grčeva.

Prije uzimanja dodatka prehrani, uvijek je važno konzultirati se s liječnikom.