BA
M

ASHWAGANDHA

Prvi AŠVAGANDA brend u BiH

Najmoćnija biljka današnjice konačno je na dohvat vaše ruke u svom najpotpunijem izdanju, 10 puta jača, ali i praktičnija nego prije.

ASHWA
SLEEP
||
IMMUNE
||
GANDHA
||
STRESS
||
WOMEN
||
TESTO

Tajne AshwaLife proizvoda

Korijen biljke ašvagande glavni je sastojak svih AshwaLife proizvoda. Zbog visokog udjela vitanolida – ljekovitih svojstava ašvagande, naši proizvodi sadrže širok spektar prirodno-ljekovitih dejstava koji utiču na poboljšanje zdravlja.

Ta ista ljekovita dejstva ojačali smo dobro-poznatim i provjerenim sajstojcima, kako bi svi naši proizvodi imali zagarantovan učinak.

Ublažava stres, nelagodu i anksioznost

Kontinuirana upotreba Ašvagande izaziva pozitivne promjene u organizmu kao što su  povećanje smirenosti i povećanje izdržljivosti na stres, nelagodu i anksioznost. U kombinaciji sa vitaminom B6, B12, i valerijanom ovo dejstvo se pojačava a rizik od štetnih posljedica stresa umanjuje.

Jača imunitet i spriječava prehladu

Vitanolidi korijena Ašvagande nisu samo efikasni kod hroničnog stresa, već i kod narušenog imuniteta. Okarakterisana kao imunostimulant, Ašvaganda ima sposobnost da ojača imunitet i ublaži rizik od prehlade. U kombinaciji sa vitaminom B6, C, E, D3, cinkom i kurkumom, ovo dejstvo postaje potentnije.

Pomaže kod ženskih problema

Vitanolidi Ašvagande moćan su tonik za matericu i menstrualne probleme. Njihova ljekovita svojstva umanjuju obilna krvarenja i djeluju blagotvorno na upalne procese u materici. U kombinaciji sa vitaminom D3, B12, folnom kiselinom i crvenom djetelinom, ova dejstva postaju potentnija.

Stabilizuje san i otklanja nesanicu

Brojna istraživanja ukazuju na to da dugotrajna upotreba Ašvagande značajno utiče na fazu dubokog sna (REM), što poboljšava kvalitet sna i umanjuje rizik od nesanice. U kombinaciji sa dobro-poznatim melatoninom i GABA-om, ovo dejstvo se pojačava a rizik od nesanice umanjuje.

Poboljšava koncentraciju i pamćenje

Ljekovita svojstva vitanolida značajno pojačavaju kognitivne sposobnosti, potpomažu dužem održavanju koncentracije i poboljšavaju kratkoročno i dugoročno pamćenje.

Povećava nivo testosterona

Ašvaganda povećava vjerovatnoću za lučenje hormona DEHA – hormona zaduženog za lučenje mnogih hormona, među kojima je i testosteron. U kombinaciji sa tribulus terrestris i čudotvornom maca biljkom, ovo dejstvo postaje potentnije.

Poruči bez rizika

Ukoliko ne budete zadovoljni našim proizvodima, javite nam se i mi ćemo Vam obezbijediti 100% povrat novca.

Online podrška

Stojimo vam na usluzi da nas kontaktirate za bilo koje pitanje ili nejasnoću kada su u pitanju naši proizvodi i usluge.

Ko je AshwaLife?

Mlada kompanija sačinjena od strastvenih stručnjaka sa velikom ambicijom. Naša vizija je pružiti pristupačnu domaću liniju proizvoda na bazi ašvagande ali sa jednom vrlo važnom značajkom: kvaliteta mora biti neupitno besprijekorna. 

Uložili smo vrijeme, trud i resurse u pronalazak najkvalitetnijih sastojaka koje svjetsko tržište može da ponudi, te u saradnji sa svjetskim stručnjacima formulisali prvu liniju proizvoda na bazi ašvagande u BiH.

Kontaktirajte nas!

Postani partner

Korisnička podrška

Imate li pitanja i nejasnoća?

Kontaktirajte nas putem email adrese. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja u vezi naših proizvoda.

10 + 15 =

Najčešće postavljena pitanja

Odgovori i informacije

Da li imate neko prodajno mjesto?

Koncept poslovanja za koji smo se opredijelili nije baziran na prodaji putem vlastitih maloprodajnih objekata. Primarni fokus poslovanja stavljamo na veleprodaju naših proizvoda drugim preprodavcima ali i na prodaju putem vlastite web stranice na kojoj svaki od naših proizvoda možete poručiti na siguran i brz način kroz samo par klikova na našoj stranici.

Da li postoje neke nus pojave?

Svi naši proizvodi sigurni su za konzumiranje u preporučenim dnevnim dozama. Preporučene dnevne doze kao i predloženi način primjene preporučuje se mentalno i fizičkim zdravim osobama. U slučaju alergičnosti ili osjetljivosti na bilo koji od sastojaka proizvoda ne preporučujemo njegovo korištenje. U slučaju da koristite druge lijekove istovremeno, prije upotrebe svakog novog lijeka ili dodatka prehrani, dobro bi bilo da se posavjetujete sa Vašim porodičnim ljekarom ili farmaceutom.

Koja je cijena dostave u BiH?

Cijena dostave na području Bosne i Hercegovine za iznose ukupne vrijednosti do 100 KM iznosi 7 KM po pošiljci. Za pošiljke u vrijednosti preko 100 KM dostava je besplatna.

Šta u koliko dobijem oštećenu ili pogrešnu pošiljku?

U slučaju da primite oštećenu pošiljku, obaveza je da na osnovu naloga koji se nalazi na paketu, prijavite štetu kurirskoj službi za dostavu u roku od 1h. Nakon uredno prijavljenog oštećenja, potrebno je da nam slikate oštećenje predmeta i pošaljete na email: info@ashwalife.ba a mi ćemo vam izvršiti zamjenu paketa. Ukoliko ste greškom dobili pogrešnu pošiljku dovoljno je da samo nas obavijestite i pošaljete pošiljku nazad kako bi vam izvršile zamjenu iste.

Da li su proizvodi na prirodnoj bazi?

Vitamini i minerali koje sadrže naši proizvodi kao i ostale biljke su na prirodnoj bazi i spadaju u kategoriju biljne farmacije odnosno dodataka prehrani i kao takvi ne smatraju se farmaceutskim proizvodima za medicinsko liječenje.

Da li se može poručiti van BiH?

Za narudžbe van BiH potrebno je da se obratite zvaničnoj Ashwalife web stranici u vašoj državi. Ukoliko treutno ne postoji zvanična Ashwalife web stranica u državi iz koje poručujete, za narudžbe takve vrste odgovoran je generalni distributer za navedenu regiju. Više informacija vezano za narudžbe u državama van Bosne i Hercegovine možete dobiti na upit pute e-maila: info@ashwalife.ba

Koliko traje dostava na adresu?

Sve narudžbe koje zaprimimo radnim danom (ponedeljak – petak) do 14:30 h, u zavisnosti od broja pristigli narudžbi za taj dan biti će optremljene iz našeg centralnog magacina isti dan ili naredni radni dan. Narudžbe koje pristignu poslije 14:30 h otpremaju se sljedećeg radnog dana. Rok za isporuku na adresu putem kurirske službe je 1 do 2 radna dana od trenutka otprem.

Kako se vrši plaćanje i preuzimanje pošiljke?

U skladu sa zakonom Bosne i Hercegovine, plaćanje se vrši po pouzeću pošiljke, prilikom preuzimanja paketa, isključivo u KM (konvertibilnim markama), odnosno u apoenima valute države u kojoj se vrši plaćanje. Ashwalife na na području teritorije Bosne i Hercegovine shodno zakonima države nema mogućnost kartičnog online plaćanja.

Savjeti i novosti

Korisne i svrsishodne informacije za tvoje zdravlje

Ashwa Women za hormonsku ravnotežu

Ashwa Women za hormonsku ravnotežu

U današnjem ubrzanom životnom tempu, očuvanje hormonalne ravnoteže postaje ključno za opće dobrostanje žena. U tom kontekstu, Ashwa Women se ističe...